OPKOPEN INBOEDEL

Een inboedel opkopen? 123 Woningontruiming
helpt u graag verder!

Gaat u binnenkort een woning uitruimen, maar weet u niet wat u aan moet met de inboedel? 123 Woningontruiming biedt standaard een optie voor opkopen inboedel aan. Zo wordt de woning volledig schoon en uitgeruimd opgeleverd, en blijft u niet met een hele inboedel zitten.

Nadat we met u kennis hebben gemaakt en rond de tafel hebben gezeten over het plan van aanpak en de kosten van de ontruiming, maken wij een inschatting van uw inboedel. Zo moeten artikelen onbeschadigd en verkoopbaar zijn. Sommige artikelen voldoen niet aan deze eis. Op basis hiervan wordt een inschatting gemaakt van de waarde van uw verkoopbare inboedel. Gaat u hiermee akkoord, kopen wij de inboedel van u op en wordt dit bedrag afgetrokken van uw kosten voor de uitruiming. Voor artikelen die wij niet kunnen opkopen, maar waar u wel vanaf wilt, beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan maatschappelijke instanties die wel raad weten met uw overige inboedel.

Contact

123 Woningontruiming garandeert zorgvuldigheid, snelheid en een hoge kwaliteit bij het uitvoeren van de afgesproken werkzaamheden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag!

WAAROM 123-Woningontuiming

24/7 Beschikbaar

Ook voor spoed inzetbaar

Senioren korting 15%

Vaste All-in prijs
(geen verborgen kosten)

Woningontruiming [pb-city]

Offerte

Aanvragen

Contact

Formulier