BEDRIJFSONTRUIMING

De specialist op het gebied van bedrijfsontruiming!

Wilt u uw bedrijfspand in het geheel of gedeeltelijk laten ontruimen? 123 Woningontruiming haalt uw bedrijfspand leeg zodat deze schoon en in de originele staat opgeleverd kan worden.

Bij ons profiteert u van een zorgvuldige en snelle aanpak, jarenlange ervaring, volledige ontzorging en 100% oplevergarantie. Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk begrip, hier houden wij dan ook rekening mee. Dit doen wij door restmaterialen te scheiden en het afval op een milieuvriendelijke wijze af te voeren.

Onze vakkundige werknemers hebben een brede kennis over verschillende werkzaamheden zoals het verwijderen van vloerbedekking, systeemplafonds, machines en stellingen. De soort of de grootte van het pand maakt niet uit, zowel scholen als kantoren en overheidsinstellingen kunnen leeggehaald en schoongemaakt worden. 123 Woningontruiming ontruimt uw bedrijfspand professioneel en betaalbaar. Vooraf ontvangt u een overzicht van het kostenplaatje. Naast de standaardkosten, kunnen er eventuele andere kosten bijkomen. Deze bijkomende kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo verschilt de grootte van het oppervlak in de prijs. Hoe groter het oppervlak, hoe hoger de kosten.

Contact

Wilt u geen omkijken hebben naar het ontruimen van uw bedrijfspand? Geef deze zorg dan uit handen aan 123 Woningontruiming. Wij garanderen zorgvuldigheid, snelheid en een hoge kwaliteit bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. Wij gaan voor u aan de slag en spreken vooraf de kosten en werkzaamheden met u af, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Huisontruiming

WAAROM 123-Woningontuiming

24/7 Beschikbaar
Ook voor spoed inzetbaar
Senioren korting 15%
Vaste all-in prijs

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Offerte

Aanvragen

Contact

Formulier