SPECIALE ONTRUIMINGEN

De specialist op het gebied van speciale ontruimingen!

Is uw woning, bedrijf of pand vervuild of moet deze met spoed ontruimd worden? Ook voor speciale ontruimingen staan wij voor u klaar.

Wij begrijpen als geen ander dat u niet weet waar u moet beginnen. In veel gevallen is alleen opruimen en een kleine schoonmaak niet genoeg. Onze specialisten kunnen uw zorgen wegnemen. 123 Woningontruiming beschikt over de juiste kennis, materialen en ervaring om elke woning, bedrijf of pand klaar te maken voor oplevering.

Speciale ontruimingen zijn steeds vaker nodig. Denk aan ernstig vervuilde woningen of het ontruimen na het overlijden van een dierbare. Naast het opruimen en leeghalen moet er ook een grondige schoonmaak plaatsvinden. Dit is een lichamelijk zware klus waar veel tijd in gaat zitten, wij zijn hier gespecialiseerd in en nemen deze zorg dan ook graag uit uw handen. 123 Woningontruiming zorgt dat de ontruiming tot in de puntjes geregeld wordt zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Geen ruimte is voor ons onmogelijk, door onze kennis en ervaring denken wij verder dan alleen de zaken waar u aan denkt. De ontruiming is de zorg van onze specialisten. Wij houden ons bezig met het leegruimen van uw woning, bedrijf of pand en maken van te voren afspraken met u zodat alles goed verloopt.

Contact

Voor uw speciale ontruiming bent u bij 123 Woningontruiming aan het goede adres. Heeft u vragen over onze aanpak of wilt u meer informatie? Neem dan snel contact met ons op! U wordt dan zo snel mogelijk verder geholpen.

WAAROM 123-Woningontuiming

24/7 Beschikbaar
Ook voor spoed inzetbaar
Senioren korting 15%
Vaste all-in prijs

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Offerte

Aanvragen

Contact

Formulier