INBOEDEL ONTRUIMING

Een inboedel ontruimen? 123 Woningontruiming
helpt u graag verder!

Een woning opleveren gaat vaak gepaard met het ontruimen ervan. Niet onbelangrijk daarbij is de inboedel die de woning huist. Vaak een overweldigende taak – alleen dan komt u er pas achter hoe veel spullen u heeft! 123 Woningontruiming helpt u graag bij het ontruimen van uw inboedel, op een efficiënte en zorgvuldige manier.

Of u nu gaat verhuizen of u de hele inboedel niet meer kan gebruiken, het is nu eenmaal een lastige taak die veel kracht en tijd vergt. Niet iedereen heeft hier dan ook de kracht of de tijd meer voor. Tillen, bukken, schuiven – het zijn inspannende werkzaamheden, en met oog op uw gezondheid en efficiëntie is het dan ook beter om het over te laten aan professionals. Met alle aandacht en zorgvuldigheid wordt uw inboedel netjes ontruimd, in overzichtelijke dozen gestopt en vervoerd.

Mocht u van de inboedel af willen, bieden wij u ook de optie om deze te laten opkopen. Artikelen die onbeschadigd en verkoopbaar zijn, worden door ons getaxeerd. De waarde ervan wordt in mindering gebracht op de rekening voor het uitruimen. Zo is de inboedel binnen de kortste keren goed ontruimd, zoals u dat wilt!

Contact

123 Woningontruiming garandeert zorgvuldigheid, snelheid en een hoge kwaliteit bij het uitvoeren van de afgesproken werkzaamheden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Huis leeghalen na overlijden [pb-city]

WAAROM 123-Woningontuiming

24/7 Beschikbaar
Ook voor spoed inzetbaar
Senioren korting 15%
Vaste all-in prijs

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Offerte

Aanvragen

Contact

Formulier